İstanbul Hurdacı

İstanbul Hurdacı

İstanbul Hurdacı

İstanbul hurdacı nüfus yoğunluğu ve gelişmiş sanayisiyle İstanbul hurdacı ihtiyacının en fazla olduğu illerimizden birisidir. Köksal Metal Hurda olarak İstanbul’un tüm ilçelerinde adresinize gelerek bedelini peşin ödeyerek metal hurdalarınızı alıyoruz. Metaller sayısız şekilde geri dönüşüme sokularak kullanılabilen önemli bir kaynaktır.

Köksal Metal Hurda olarak ülke ekonomisine büyük katkısı olan hurda metallerin tekrar ekonomimize kazandırılmasını amaçlıyoruz. Metal hurdası bulunanların bizlere ulaşması durumunda araçlarımızla bedeli karşılığında hurda metallerinizi alarak hem sizin hem de ülkemizin bütçesine katkı sağlıyoruz. 0535 321 50 76 numaramızdan bizi aramanız yeterli, hurda metaller bir atık değil önemli bir kaynaktır.

Metal Hurda Çeşitleri

Köksal Metal Hurda olarak adreslerinizden aldığımız metal hurdaları arasında;

  • Bakır
  • Demir
  • Alüminyum
  • Krom
  • Kurşun
  • Çinko

Gibi geri dönüşümü olan metaller ve hurda makinelerinizi bedellerini peşin olarak ödemek koşuluyla araçlarımızla adreslerinizden teslim alıyoruz. Köksal Metal Hurda alımlarımızda paslanmayan metal hurdalarınızı alarak bütçenize de bir katkı sağlamayı hedefliyoruz.

İstanbul Hurdacı Güvencesi

Hurda metaller doğaya en fazla zarar veren atıklardır. Yaşam alanlarınızda bulunan hurda metal ve hurda makinelerin geri dönüşüme girmesi adreslerinize kadar gelerek hurda metallerinizi ekonomik bir değere dönüştürmenizi sağlıyoruz. Bununla birlikte metallerin çevreye zarar vermeden ülke ekonomisine kazandırılmasını sağlıyoruz.

Metaller yeraltından çıkarılması ve kullanılabilir hale getirilmesi için önemli kaynakların kullanıldığı ürünlerdir. Hurda metallerin tekrar kullanılması ise daha düşük maliyetlerle gerçekleşerek ülke kaynaklarının boşa gitmesini engellemektedir. Bu sebeple Köksal Metal Hurda olarak elinizde bulunan hurda metallerinizi hem siz hem de ülkemiz için önemli bir değer haline getiriyoruz.

İstanbul’da Hurda Alımı Yaptığımız Noktalar

Köksal Metal Hurda metal hurdalarınızın alımı yapmak için İstanbul’un Anadolu ve Avrupa yakasında hizmet veriyoruz.

İstanbul’da metal hurda alımı yaptığımız yerler şöyledir;

İstanbul Avrupa Yakasında Hurdacı; Avcılar, Bağcılar, Arnavutköy, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Bahçelievler, Esenler, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Esenyurt, Eyüp, Kağıthane, Silivri, Sultangazi, Şişli, Zeytinburnu, Sarıyer, Beyoğlu, Çatalca, Fatih,Güngören, Gaziosmanpaşa, Beylikdüzü

İstanbul Anadolu Yakasında Hurdacı; Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar

İstanbul’un tüm noktalarında bulunan hurda metal, paslanmaz metaller ve hurda makineleri adreslerinizden teslim alıyoruz. Numaramız: 0535 321 50 76 bizi hemen arayın.

Yorumlar

Yorum Yap

WhatsApp