Hurda Nedir?

Hurda Nedir?

Hurda Nedir?

Hurda nedir, herhangi bir maksatla üretilmiş bir malzemenin; yeniden onarılıp kullanılamayacak derece bozulmuş, hasar görmüş hali için kullanılıyor. Dilimizde metal parçalar için kullanılıyor.

Herhangi bir aleti veya makineyi oluşturan parçalar zamanla makinenin işlevsiz hale gelmesiyle hurda haline gelince kullanılamayan aksamın değerlendirilmesi, ülke ekonomisine yeniden kazandırılması hem kaynak israfını önlüyor hem de çevrenin korunması açısından insanlığa hizmet ediyor.

Hurda Bizim İşimiz

Hurda malzemenin her bir parçasının ülke ekonomisine tekrar kazandırılması için çalışıyoruz. Geri dönüşüm adı verilen bu işlemi gerçekleştirmek hem tecrübe hem de teknik bilgi gerektiriyor. Köksal Metal Hurda olarak 1970 yılında çıktığımız bu yolda yarım yıllık tecrübeye ulaştık. Bu tecrübe ve personelimize duyduğumuz güvenle en iyisini yapacağımıza güvenmenizi istiyoruz. Bizlere anında 0535 321 50 76 numaramızdan ulaşabilirsiniz.

Hurda Malzemeyi Yerinden Alıyoruz

Hurda malzemeler, kullanımdan düştükten sonra kendi hallerine bırakıldıklarında bir yandan çevre kirliliği oluştururken diğer yandan oksitlenme yoluyla değerini her geçen gün kaybediyor. Bu kayıp, ülkemizin zenginliklerinin kaybedilmesi anlamına geliyor. Bu kaybı önlemek için hurdanızı yerinde alıyor, söküyor ve ayrıştırıyoruz. İadesi zorunlu malzemeleri imha ve iade işlemlerini de üsleniyoruz.

Ayrılan hurdaların yerinde tartımının ardından vinçlerle yükleme ve taşıma işini biz yapıyoruz. Size sadece bize haber vermek kalıyor, telefon numaramız 0535 321 50 76 bize ulaşmak için arayabilirsiniz.

Her Türlü Metal Hurda Bizim İlgi Alanımızda

Kullanım dışı kalan kalorifer kazanından makineye, elektronik hurdalardan fabrika yıkım işlerine kadar hurda işlemlerini yerine getiren Köksal metal olarak, aradığınız anda zaman kaybetmeden çalışmaya başlıyor ve size ihtiyacınız olan zamanı kazandırıyoruz.


Kullandığımız tüm makine ve teçhizat teknolojinin son ürünleri olması sebebiyle yerinde yaptığımız söküm ve kesimlerde emniyetsiz durumların oluşmasına ve çevredeki malzemelerin zarar görmesini engelliyoruz.

İnsan hayatını her şeyin üzerinde tutan firmamız, yaptığı tüm çalışmalarda sosyal güvenlik sistemine dahil, işi ile ilgili konularda ehil personeli çalıştırırken her türlü güvenlik önlemini de alıp çalışanlarına güvenli bir ortam sağlarken iş yaptığımız müşterilerin de olası kazalarla ve yasal problemlerle karşılaşmamasını amaçlıyoruz.

Müşteri Anlayışımız ve Fiyat Politikamız

Firmamız, müşterilerinin sundukları iş hacmine bakmaksızın hepsine en kaliteli ve uygun hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Güvene dayalı müşteri ilişkilerimizde, her müşterimizle tekrar çalışacağım inancıyla hareket ediyoruz.

Fiyatlandırma konusunda güvenilir hiçbir firmanın rakibimiz olamayacağını iddia ediyoruz. Fiyat teklifi almak ve hizmetlerimiz hakkında bilgi sahibi olmak için 0535 321 50 76 numaralı telefondan bize ulaşmanızı bekliyoruz.

Yorumlar

Yorum Yap

WhatsApp